Varför gå en valpkurs?

En hundvalp kan vara en liten, söt och gullig till en början, men det kan ändå bli en utmaning att skapa en positiv och hälsosam relation med din nya hund om du inte lägger en bra grund för er framtida relation från början. Därför är det viktigt att investera i en stabil grund för ditt liv med din hundvalp, med fokus på samarbete och kommunikation.

En bra sätt att skapa en stabil grund är genom att gå en valpkurs. Valpkurser ger dig och din hundvalp möjlighet att lära känna varandra och bygga en relation baserad på förtroende, respekt och kommunikation. Du får också lära dig att hantera och förstå din hundvalps beteende, samt att förbereda dig för eventuella utmaningar som kan uppstå i din relation med din hund.

Våra kurser

Vi erbjuder valpkurser i närheten av Töreboga på vår anläggning i Skövde. Våra kurser är utformade för att ge dig och din hundvalp en bra start och en stabil grund för er relation. Kurserna innehåller en välbalanserad blandning av teori och praktik, och vi tar det steg för steg för att säkerställa att din hundvalp utvecklas på ett bra sätt.

Kontakta oss idag för att boka en tid på en valpkurs och lär dig mer om våra kurser här. Så att du och din hundvalp kan skapa en positiv och hälsosam relation tillsammans.