Foto-UlrikaCM-Kunder-2021-05-17-0588

Uppgifter

Ägare

Instruktör

Rallylydnadsinstruktör

Viltspårsinstruktör

Nose work instruktör

Kantarellsökinstruktör

Hoopersinstruktör

Hundpsykolog

Om mig

Från och med 1 mars 2014 fick jag den fantastiska möjligheten att köpa den delen av Hundskolan som innehåller kurser, läger, privatlektioner, event och problemhundskonsultationer. Ulrika C Månsson behåller företagets yrkesutbildningar, föreläsningar, pälsvård och utställningsträning i sitt moderbolag Skövde Hundskola. Nu har vi i möjlighet till ett energifyllt samarbete mellan dessa två delar som kan växa sig ännu starkare! 1 juli 2015 ändrades företagsnamnet till Hundskolorna för att inte förväxlas med Skövde Hundskola.

Hösten 2011 kom jag i kontakt med Hundskolan i Skövde via föreläsningar och kände att de hade det tänk på hundutbildning som jag ville ha. 2012-2013 gick jag instruktörsutbildningen och blev godkänd IMMI-instruktör. Därefter och fortsatte jag även med viltspår- och rallylydnadinstruktörsutbildningarna i bara farten. Så kul det var att träna hund och vad kul det var att få lära andra att träna hund! För att få en än djupare förståelse för vår vän hunden har jag även utbildat mig till Hundpsykolog. Grunden till positiv inlärning fick jag på Hundens Hus i Göteborg när jag utbildade min Welsh cocos till Terapihund.

Jag är en person med ett stort personligt engagemang i vad jag än gör! Jag brinner för att hjälpa andra, är ödmjuk, nyfiken och försöker se varje ny utmaning som något jag vill klara av och lägga i min ryggsäck av erfarenheter.

Jag bor med min man Jonas och våra barn Kajsa och Kasper i Vartofta utanför Falköping.

Uppgifter

Ägare

Instruktör

Rallylydnadsinstruktör

Viltspårsinstruktör

Nose work instruktör

Kantarellsökinstruktör

Hoopersinstruktör

Hundpsykolog