Foto-UlrikaCM-Kunder-2021-05-17-0588

Uppgifter

Ägare - VD

Instruktör

Rallylydnadsinstruktör

Viltspårsinstruktör

Nose work instruktör

Kantarellsökinstruktör

Hoopersinstruktör

Beteendeutredare Hund

Tävlingsledare och Arrangör för Agility och Nose Work tävlingar

Om mig

Från och med 1 mars 2014 fick jag den fantastiska möjligheten att köpa den delen av Hundskolan som innehåller kurser, läger, privatlektioner, event och problemhundskonsultationer. Ulrika C Månsson behåller företagets yrkesutbildningar, föreläsningar, pälsvård och utställningsträning i sitt moderbolag Skövde Hundskola. Vi skapade en möjlighet till ett energifyllt samarbete mellan dessa två delar som har växt sig ännu starkare var för sig! 1 juli 2015 ändrades företagsnamnet till Hundskolorna för att inte förväxlas med Skövde Hundskola.

2022 uppdaterades företaget till Devoted Dog Sweden AB

Hösten 2011 kom jag i kontakt med Hundskolan i Skövde via föreläsningar och kände att de hade det tänk på hundutbildning som jag ville ha. 2012-2013 gick jag instruktörsutbildningen och blev godkänd IMMI-instruktör, numera H-märkt via Sveriges Hundföretagare. Därefter och fortsatte jag även med viltspår- och rallylydnadinstruktörsutbildningarna i bara farten. Så kul det var att träna hund och vad kul det var att få lära andra att träna hund! För att få en än djupare förståelse för vår vän hunden har jag även utbildat mig till Beteendeutredare hund. Grunden till positiv inlärning fick jag på Hundens Hus i Göteborg när jag utbildade min Welsh cocos till Terapihund.

Påbyggnad har därefter gjorts med Specialsök inrikting vägglöss, SNWK NoseWork instruktör, Hoopersinstruktör.

Jag är en person med ett stort personligt engagemang i vad jag än gör! Jag brinner för att hjälpa andra, är ödmjuk, nyfiken och försöker se varje ny utmaning som något jag vill klara av och lägga i min ryggsäck av erfarenheter. Jag älskar allt som har med inlärning att göra och har stort intresse för olika hundsporter och träning och tävling.

Sedan 2020 är jag även uppfödare av rasen Miniature American Shepher – mas.

Jag bor med min man Jonas och vår son Kasper i Vartofta utanför Falköping.

Uppgifter

Ägare - VD

Instruktör

Rallylydnadsinstruktör

Viltspårsinstruktör

Nose work instruktör

Kantarellsökinstruktör

Hoopersinstruktör

Beteendeutredare Hund

Tävlingsledare och Arrangör för Agility och Nose Work tävlingar