Officiella Nose Work tävlingar anordnade av oss

Hundskolorna (Positiva Hunden) i Skövde är godkänd arrangör hos Svenska Noseworkklubben och anordnar tävlingar på olika platser i främst Skaraborg.

Planerade tävlingar 2024:

3 augusti NW 2 TSM

Sötåsens Naturbruksgymnasium
Sötåsen 6
545 91 Töreboda

Domare: Jeanette Arnesson

 

4 augusti NW 1 TEM Fordon

Sötåsens Naturbruksgymnasium
Sötåsen 6
545 91 Töreboda

Domare: Jeanette Arnesson

 

 

TL är Agneta Sagebrand och har du frågor är du välkommen att ställa dem på 

Anmälan

Anmälan görs på https://snwktavling.se

Om du har anmält till tävling hos oss och inte längre vill ha din plats vill vi att du tar bort din anmälan innan vi stänger vår tävling. Då vet vi att de som har kvar sin anmälan verkligen kan och vill ha en plats på vår tävling.

Senast 2 dagar efter att anmälan stängt kan du se på Snwktavling om du tilldelats plats eller reservplats. Vill du då inte ha kvar din reservplats ta bort din anmälan. 

Tilldelad plats

När du fått ditt mail om tilldelad plats vill vi att du läser informationen noga och betalar avgiften snarast möjligt innan angivet datum samt anger den info i ditt swish-meddelade som vi angivit och behöver för vår avstämning.

Om ni ej vill ha platsen, lämna snabbt återbud i vändande mail.

 

Vid tilldelad reservplats

Du kommer att få ett mail så snart du är tilldelad en plats . Innan dess är det din skyldighet att hålla dig uppdaterad genom att logga in på ditt konto och själv kontrollera vilken plats du har i nuläget.

Om du beslutat dig för att du inte längre vill stå kvar på reservlistan. Ta bort din anmälan! Detta kan du göra själv på ditt konto , ända fram tills dess du blir tilldelad plats.

Vi gör stickprovskontroller av Registreringsbevis, Tavlic, Vaccinationsintyg och medlemsbevis till SKK ansluten klubb på plast så se till att ha med dina papper.

Återbetalning:  Regler för återbetalning