Officiella Nose Work tävlingar anordnade av oss

Hundskolorna (Positiva Hunden) i Skövde är godkänd arrangör hos Svenska Noseworkklubben och anordnar tävlingar på olika platser i främst Skaraborg.

Tävlingarna hålls av oss eller tillsammans med Alternativ Health Works/MD Kleen.

Planerade tävlingar 2023:

10 och 11 maj

Billinge Outdoor Week är en friluftsmässa uppe på Bilingen, Skövde, den 8-13 maj. Företag och organisationer visar upp sin verksamhet och har prova-på- aktiviteter. Området är stort och personer strövar omkring bland utställarna. Vi har bokat två stora områden till våra tävlingar. Du som anmäler dig måste ta hänsyn till om din hund klarar av störning av publik och all rörelse. Vi vill även här påvisa vikten av att anmälda håller sig till våra regler vad gäller förbud att ströva omkring på området i närheten av söken för att skaffa sig fördelar i tävlingen. Då det är ett publikt evenemang kommer det givetvis vara insyn på vissa sök.

Domare: Carina Berglund och Britt-Marie Andersson

  • 10  maj TSM 2 Billinge Outdoor Week- Skövde – sök på utomhusmässa med publik
  • 11 maj TSM 1 Billinge Outdoor Week – Skövde – sök på utomhusmässa med publik

19, 20 och 21 maj

High Roch Ranch är en fin hästgård utanför Vara med många uthus, ridhus, saloon, stallar m.m. Naturliga störningsdofter från hästgården förekommer.

  • 19 maj TSM1 High Rock Ranch – Vara
  • 20 maj TSM2 High Rock Ranch – Vara
  • 21 maj TSM2 High Rock Ranch – Vara

Domare: Carina Berglund och Jeanette Arnesson

 

Anmälan görs på https://snwktavling.se

Frågor ställs till tavling@hundskolorna.se

Upload Image...

Kursanmälan

Du kan anmäla dig direkt till en kurs eller ett läger via vår webbshopsfunktion. Där betalar du enkelt med SVEA ekonomi och väljer själv hur du ska betala din kurs. 

Se alla kurser och läger