GODDOG är Hundskolornas shop i vår inomhushall på Bäckaskogsvägen 1 i Skövde.

Vi saluför produkter som vi själva använder och som har den kvalitet som vi tycker hunden är värd både för vardag och tävling.

Upload Image...

Sund Hundmat

Efter att ha testa flera olika färskfoder på marknaden har vi på Hundskolorna valt Sund Hundmat som färskfoder till våra egna hundar. Sund Hundmat är ett modernt färskt helfoder som tar tydligt avstånd från intensivuppfödning, med råvaror från djur som får vara ute och beta fritt, som inte intensivuppföds, och som produceras till 100% av energi från solceller. Vi har hemma det mesta av deras frysta färskfoder, frysta ben och deras frystorkade belöningsbitar.

Metizio Dezign

Hundskolorna har noga provat ut och rekommenderar Metizio Dezigns sele. Det är en svensktillverkad sele med bra komfort och rörelsefrihet för hunden. Den är ställbar på fyra olika ställen vilket gör att den får en bra passform. Du kan koppla hunden antingen på ryggen eller i fram. Vi saluför även Metizios koppel, spårsele och CandyBag.

Bistos

Vi är återförsäljare av flera av Bistos träningsleksaker i får- och kaninskinn. Dessa har hög kvalitet och blir snabbt hundens älsklingsleksak. Leksaker du använder som belöning vid träning och inlärning. Bistos leksaker tillverkas utanför Borås av skinn från svenska djur.

Back-on-Track

Endast det bästa är nog. Det är med stor glädje vi nu är återförsäljare för ett av marknadens bästa hundtäcken. Det är täcken vi själva använder flitigt både till vardag och vid träning/tävling.

Svenska Djurapoteket

Deras produkter är framtagna för att ge vår bästa vän hunden de allra bästa förutsättningarna till ett långt och rörligt liv. Vi har hemma de flesta produkterna av deras vårt utbud av tillskott (ej medicin) som får din hund att må bättre.

Nutrolin

Nutrolin®-serien består av fem olika vetenskapliga fettsyretillskott för hundar. Produkter hjälper dig att komplettera hundens kost genom livets alla åldersfaser och enligt djurets specialbehov. Nutrolin®-produkterna är blandningar av olika oljor samt av utvalda, naturliga näringsämnen som kompletterar och stärker fettsyrornas effekt.

Pawspocket – belöngsboll

En av våra storsäljare – belöngsboll med kardborre som du kan kasta till hunden utan att belöningen trillar ur, hunden öppnar själv bollen och kommer åt sin belöning.

Baggen

Vi är själva intresserade av och tränar barmarksdrag med våra hundar. Baggen har de produkter du behöver för att träningen ska bli så glädjefylld, ergonomisk och skonsam som möjligt för dig och din hund. Passar såväl till canicross, skidåkning som dogscooter.

Allt för Nose work

Vi har hemma det mesta du behöver för att träna och tävla i Nose Work. Hydrolat, Nose work-kartonger, magnetdosor, olika behållare, smellerburkar, urvalsbanor, koppel, halsband.

Belöningsgodis

Vi saluför kvalitativt belöningsgodis från märken som Sund Hundmat, Ozami, Rinti, Emmzo, Chewies, LittleBigPaw, Caniland, Tubidog m.fl. Dessutom har vi ett urval av tuggprodukter såsom torkad oxstrupe (hle, dlead, platt), oxsenor, oxchips, kycklingfötter, torka vom m.m.

Kursanmälan

Du kan anmäla dig direkt till en kurs eller ett läger via vår webbshopsfunktion. Där betalar du enkelt med SVEA ekonomi och väljer själv hur du ska betala din kurs. 

Se alla kurser och läger