GODDOG är Hundskolornas shop i vår inomhushall på Bäckaskogsvägen 1 i Skövde.

Vi saluför produkter som vi själva använder och som har den kvalitet som vi tycker hunden är värd både för vardag och tävling.

Sund Hundmat

Efter att ha testa flera olika färskfoder på marknaden har vi på Hundskolorna valt Sund Hundmat som färskfoder till våra egna hundar. Sund Hundmat är ett modernt färskt helfoder som tar tydligt avstånd från intensivuppfödning, med råvaror från djur som får vara ute och beta fritt, som inte intensivuppföds, och som produceras till 100% av energi från solceller. Vi har hemma det mesta av deras frysta färskfoder, frysta ben och deras frystorkade belöningsbitar.

Emmzo

Emmzo saluför en mängd olika färskfoder där de flesta bygger på BARF. Alltså att du komponerar ditt foder så att hunden får i sig allt den behöver. Till BARF kan även vitaminer och tillskott behöva tillföras. Allt beror på hur du lägger upp din kost till din hund. Emmzo har även en mängd både färska och torka ben. Vi har även hemma en massa av deras torkade belöningar. Allt baseras på svenska råvaror som förädlas i Sverige. 

Essential Foods

Essential Foods tillverkar foder och beläningsgodis men hundens välbefinnande i fokus. “Det viktigaste för Essential Foods och vårt sortiment av hundmat är att bidra till att förbättra och förlänga hundarnas livslängd” är deras egna ord, och vi kan bara hålla med. Smakrikt torrfoder med ett innehåll för hundens bästa och inte för utfyllnad eller för att göra fodret billigt. Essential Foods är ett kvalitetsfoder där varje beståndsdel fyller en funktion för hundens välmående. Välkommen in för ett smakprov till din hund.

Metizio Dezign

Hundskolorna har noga provat ut och rekommenderar Metizio Dezigns sele. Det är en svensktillverkad sele med bra komfort och rörelsefrihet för hunden. Den är ställbar på fyra olika ställen vilket gör att den får en bra passform. Du kan koppla hunden antingen på ryggen eller i fram. Vi saluför även Metizios koppel och CandyBag.

Bistos

Vi är återförsäljare av flera av Bistos träningsleksaker i får- och kaninskinn. Dessa har hög kvalitet och blir snabbt hundens älsklingsleksak. Leksaker du använder som belöning vid träning och inlärning. Bistos leksaker tillverkas utanför Borås av skinn från svenska djur.

Back-on-Track

Endast det bästa är nog. Det är med stor glädje vi nu är återförsäljare för ett av marknadens bästa hundtäcken. Det är täcken vi själva använder flitigt både till vardag och vid träning/tävling.

Nutrolin

Nutrolin®-serien består av fem olika vetenskapliga fettsyretillskott för hundar. Produkter hjälper dig att komplettera hundens kost genom livets alla åldersfaser och enligt djurets specialbehov. Nutrolin®-produkterna är blandningar av olika oljor samt av utvalda, naturliga näringsämnen som kompletterar och stärker fettsyrornas effekt.

Pawspocket – belöngsboll – kommer utgå ur sortimentet och vi letar efter ersättare

En av våra storsäljare – belöngsboll med kardborre som du kan kasta till hunden utan att belöningen trillar ur, hunden öppnar själv bollen och kommer åt sin belöning.

Allt för Nose work

Vi har hemma det mesta du behöver för att träna och tävla i Nose Work. Hydrolat, Nose work-kartonger, magnetdosor, olika behållare, smellerburkar, urvalsbanor, koppel, halsband.

Belöningsgodis

Vi saluför kvalitativt belöningsgodis från märken som Sund Hundmat, Ozami, Rinti, Emmzo, Chewies, Caniland, Tubidog m.fl. Dessutom har vi ett urval av tuggprodukter såsom torkad oxstrupe (hle, dlead, platt), oxsenor, oxchips, kycklingfötter, torka vom m.m.