Privatträning

Hundskolorna erbjuder två former av privatträning:
– Privatlektioner och Personal Dog Trainer – PDT.

Lektioner utifrån dina önskemål och behov

Anledningen till att någon vill ha privatlektioner kan vara olika. En del vill träna in ett enskilt moment snabbt, andra tycker det är jobbigt att träna i grupp. För en del känns det lyxigt att få odelad uppmärksamhet av sin instruktör. Kanske vill man få feedback på sin egen träning. Eller så vill man helt enkelt träna ikapp en grupp som man vill hoppa in i!

Oavsett av vilken anledning ni väljer att boka oss för en eller flera timmars privatträning så anpassar vi oss och lägger upp hela träningen efter era önskemål. Vi jobbar med det som ni själva valt att lägga kraft på! Vid bokning av privatlektion ingår instruktörens förberedelse och planering av passet.

Privatlektionen sker vid vår anläggning på Bäckaskogsvägen, Aspelund, Skövde. I förekommande fall sker träning på annat ställe inom Skövde där vi kommer överens om då det gynnar träningen.

Privatlektioner i vår inomhushall i Skövde

Vid bokning av privatlektion ingår instruktörens förberedelse och planering av passet. Sker träningen i vår varma inomhushall i Skövde tillkommer 100 kr/tim för hallhyra (Ord pris mellan 200-350 kr tim)

Privatlektioner i agility i vår inomhushall eller utomhus i Skövde

Vid bokning av privatlektion i agility ingår förutom att passet är förberett och planerat, även att det ni ska träna på är framplockat när ni kommer (gäller ej kontaktfältshinder då vi hjälps åt att plocka fram dessa).

Avbokningsregler

Vid förhinder ska ombokning ske snarast, dock senast två dagar innan. Vid avbokning dagen före eller samma dag debiteras full avgift. Avbokning/ombokning sker direkt till bokad instruktör.

Priser

Priserna är inkl 25% moms. Privatlektioner i agility är inkl 6% moms

Art av lektion

1 tim - /Lektion

2 tim - /Lektion

1 tim - 5-Kort (6:e utan kostnad)

Privatlektion utomhus

600 kr

1100 kr

3000 kr

Privatlektion i vår inomhushall

700 kr

1300 kr

3500 kr

Privatlektion i agility inomhus

750 kr

1400 kr

3750 kr

Privatlektion i agility utomhus

650 kr

1200 kr

3250kr

Personal Dog Trainer – PDT

Hundskolornas nya koncept där du får möjlighet att anlita en välutbildad och erfaren privattränare. Som PDT erbjuder vi dig ett effektivt, strukturerat och proffsigt sätt att nå dina och din hunds mål. Vi börjar med att sätta slutmål och delmål, därefter tar din PDT fram en strukturerad och detaljerad träningsplan.

Dina mål med träningen kan vara i stort sett vad som helst – vi har inga begränsningar så länge det håller sig inom vårt kompetensområde. Det kan vara att du vill ha hjälp med att göra din hund till Viltspårchampion, Rallylydnadsmästare, ta din första uppflyttningspinne i agility, klara doftprov i nosework, komma med på SM i din favoritsport till att överbygga din hunds rädslor för raketer, få problemfria hundmöten eller förbereda din hund till att göra ett lämplighetstest för utbildning till terapihund.

Som PDT- ekipage förbinder du dig att prenumerera på vår tjänst i 2 månader, sedan löper det per månad och kan när som helst sägas upp. I priset ingår 2 tim privatlektion i månaden, feedback på din egen träning via mail och telefon, feedback och pepp-talk på och inför tävlingar och prov samt 2 tim halltid per månad på vardagar mellan kl 08,00-16,00. (Bokas via ). Din instruktör/hundpsykolog beräknas lägga ner minst 4 tim i månaden på förberedelser, träning, feedback och uppföljning.

Anmälan

För att anmäla dig till privatlektion till oss mailar ni   eller via sms eller telefon till Agneta: 070-9746545.

Priser och innehåll

Priserna är inkl 25 % moms. PDT i Agility är inkl 6% moms.

Art av lektion

Månadspris

Månadspris vid 6 månaders bindningstid

PDT för en instruktör

1390 kr

1290 kr

PDT för en agilityinstruktör

1590 kr

1490 kr

PDT för en Hundpsykolog

1690 kr1590 kr

1590 kr