Privatträning

Hundskolorna erbjuder tre former av privatträning:
– Privatlektioner, Hundträning och Personal Dog Tranier – PDT.

Lektioner utifrån dina önskemål och behov

Anledningen till att någon vill ha privatlektioner kan vara olika. En del vill träna in ett enskilt moment snabbt, andra tycker det är jobbigt att träna i grupp. För en del känns det lyxigt att få odelad uppmärksamhet av sin instruktör. Kanske vill man få feedback på sin egen träning. Eller så vill man helt enkelt träna ikapp en grupp som man vill hoppa in i!

Oavsett av vilken anledning ni väljer att boka oss för en eller flera timmars privatträning så anpassar vi oss och lägger upp hela träningen efter era önskemål. Vi jobbar med det som ni själva valt att lägga kraft på! Vid bokning av privatlektion ingår instruktörens förberedelse och planering av passet.

Privatlektionen sker vid vår anläggning på Bäckaskogsvägen, Aspelund, Skövde. I förekommande fall sker träning på annat ställe inom Skövde där vi kommer överens om då det gynnar träningen.

Privatlektioner i vår inomhushall i Skövde

Vid bokning av privatlektion ingår instruktörens förberedelse och planering av passet. Sker träningen i vår varma inomhushall i Skövde tillkommer 100 kr/tim för hallhyra (Ord pris mellan 200-350 kr tim)

Privatlektioner i agility i vår inomhushall eller utom hus i Skövde

Vid bokning av privatlektion i agility ingår förutom att passet är förberett och planerat, även att det ni ska träna på är framplockat när ni kommer (gäller ej kontaktfältshinder då vi hjälps åt att plocka fram dessa).

Priser

Priserna är inkl 25% moms. Privatlektioner i agility är inkl 6% moms.

Kursanmälan

För att anmäla dig till kurs hos oss på Hundskolan, välj först den kurs du önskar anmäla dig till från “Kurser” i menyn och därefter klicka på “Anmälan”

Ni kan även anmäla er via telefon till Agneta: 070-974 65 45

Art av lektion

1 pers – timpris/lektion

2 pers – timpris/lektion

3 pers – timpris/lektion

1 pers – 5-kort – 6:e utan kostnad

Privatlektion utomhus

600 kr

900 kr

900 kr

3000 kr

Privatlektion i vår inomhushall

700 kr

1000 kr

1300 kr

3500 kr

Privatlektion i agility inomhus

750 kr

1100 kr

1500 kr

3750 kr

Privatlektion i agility utomhus

600 kr

900 kr

1100 kr

3000 kr

Avbokningsregler

Vid förhinder ska ombokning ske snarast, dock senast två dagar innan. Vid avbokning dagen före eller samma dag debiteras full avgift. Avbokning/ombokning sker direkt till bokad instruktör.

Hundträning – vi tränar din hund

Vi tar emot hundar för privatträning – vi tränar din hund i det du vill ha hjälp med! Det kan vara allt från att få hunden att sluta dra i kopplet på promenaden, bli bättre på inkallning, gå fot till att lära hunden slalom eller running contacts. Du lämnar över hunden till oss så tränar vi din hund om 30-60 min pass i eller i närheten av våra träningslokaler i Skövde, eller på de orter där vår personal bor. Maila agneta@hundskolorna.se för mer info.

All vår träning bygger på positiva metoder där vi arbetar utifrån hunden som individ, personlighet och ras.

Personal Dog Trainer – PDT

Hundskolornas nya koncept där du får möjlighet att anlita en välutbildad och erfaren privattränare. Som PDT erbjuder vi dig ett effektivt, strukturerat och proffsigt sätt att nå dina och din hunds mål. Vi börjar med att sätta slutmål och delmål, därefter tar din PDT fram en strukturerad och detaljerad träningsplan.

Dina mål med träningen kan vara i stort sett vad som helst – vi har inga begränsningar så länge det håller sig inom vårt kompetensområde. Det kan vara att du vill ha hjälp med att göra din hund till Viltspårchampion, Rallylydnadsmästare, ta din första uppflyttningspinne i agility, klara doftprov i nosework, komma med på SM i din favoritsport till att överbygga din hunds rädslor för raketer, få problemfria hundmöten eller förbereda din hund till att göra ett lämplighetstest för utbildning till terapihund.

Priser och innehåll

Priserna är inkl 25 % moms. PDT i Agility är inkl 6% moms.

Art av lektion

Pris per månad

Pris per månad om du binder dig för 6 månader

PDT för en instruktör i vår inomhushall

1390 kr

1290 kr

PDT för en agilityinstruktör i vår agilityhall el utomhusplan

1590 kr

1490 kr

PDT för en agilityinstruktör i vår agilityhall el utomhusplan

1590 kr

1490 kr

PDT för en Hundpsykolog

1690 kr

1590 kr

Som PDT- ekipage förbinder du dig att prenumerera på vår tjänst i 2 månader, sedan löper det per månad och kan när som helst sägas upp. I priset ingår 2 tim privatlektion i månaden, feedback på din egen träning via mail och telefon, feedback och pepp-talk på och inför tävlingar och prov samt 2 tim halltid per månad på vardagar mellan kl 08,00-16,00. (Bokas via agneta@hundskolorna.se). Din instruktör/hundpsykolog beräknas lägga ner minst 4 tim i månaden på förberedelser, träning, feedback och uppföljning.

Pågående ekipage:

  • Dvärgschnauzer – agility klass 3
  • Stabyhoun – agility klass 1
  • Chines Creasted mix – agility klass 1
  • K Munsterläner/Jaktlabbe- Agility klass 1-2
  • Borderterrier – Agility klass 1
  • Shetland sheepdog – Agility klass 2

Kursanmälan

Du kan anmäla dig direkt till en kurs eller ett läger via vår webbshopsfunktion. Där betalar du enkelt med SVEA ekonomi och väljer själv hur du ska betala din kurs. 

Se alla kurser och läger