Positiva Hundens Hunddagis personal

På Positiva Hundens hunddagis är det viktigt att vår personal har kompetens, engagemang och glädje att sätta hundarna i centrum och se till varje enskild hunds behov. Vi lägger stor vikt vid att vår personal har god kunskap och intresse av hundars personlighet, mentalitet och av att läsa hundens språk och signaler.

Agneta Sagebrand
agneta@hundskolorna.se

Agneta är ägare till Positiva Hunden där hon driver flera olika verksamheter i det nybyggda hundcentret på Bäckaskogsvägen 1, Aspelund i Skövde. Här finns förutom Positiva Hundens Hunddagis även Hundskolorna och Goddogshop. Agneta är diplomerad Instruktör och Terpihundsförare och utbildad Hundpsykolog. Agneta har många års erfarenhet av att arbeta på heltid med hundar i olika former och brinner särskilt för att se varje individ – såväl hund som ägare/förare. Agneta är den som är ansvarig för hunddagiset verksamhet och den du träffar vid kundmöten, inskolning och tar upp synpunkter och önskemål med.

Gina Runesson

Gina är utbildad instruktör och agilityinstruktör och arbetar såväl på Hundskolorna som på Positiva Hundens hunddagis. Hon har gedigen erfarenhet av att träna egna hundar och är en mycket uppskattad instruktör med en stor portion tålamod. På dagiset är hennes uppgift att tillgodose alla hundars olika behov av aktivering, vila, lek och mys.

Hannele Svensson

Hannele är snart klar med sin utbildning till cert. Grundinstruktör och har precis påbörjat utbildning till cert. Hundpsykolog. Hannele kommer jobba i hunddagiset med att gå på promenader, leka, busa och mysa. Hon jobbar även med marknadsföringen och kommer sköta social medier och uppdatera vår Instagram, Positiva Hundens Hunddagis, in och följ!

Kursanmälan

Du kan anmäla dig direkt till en kurs eller ett läger via vår webbshopsfunktion. Där betalar du enkelt med SVEA ekonomi och väljer själv hur du ska betala din kurs. 

Se alla kurser och läger