Positiva Hundens Hunddagis personal

På Positiva Hundens hunddagis är det viktigt att vår personal har kompetens, engagemang och glädje att sätta hundarna i centrum och se till varje enskild hunds behov. Vi lägger stor vikt vid att vår personal har god kunskap och intresse av hundars personlighet, mentalitet och av att läsa hundens språk och signaler.

Agneta Sagebrand

Agneta Sagebrand
agneta@hundskolorna.se

Agneta är ägare till Positiva Hunden där hon driver flera olika verksamheter i det nybyggda hundcentret på Bäckaskogsvägen 1, Aspelund i Skövde. Här finns förutom Positiva Hundens Hunddagis även Hundskolorna och Goddogshop. Agneta är diplomerad Instruktör och Terpihundsförare och utbildad Hundpsykolog. Agneta har många års erfarenhet av att arbeta på heltid med hundar i olika former och brinner särskilt för att se varje individ – såväl hund som ägare/förare. Agneta är den som är ansvarig för hunddagiset verksamhet och den du träffar vid kundmöten, inskolning och tar upp synpunkter och önskemål med.

 

 

Hannele Svensson

Hannele Svensson

Hannele är utbildad hundinstruktör och snart klar med sin hundpsykologutbildning.  Hannele arbetar i stort sett alla dagar i veckan på hunddagiset och ansvarar för allt som behöver göras på dagiset, men Agneta har det övergripande ansvaret i alla frågor.

 

Hannele Svensson

Amanda Dahlin

Amanda är utbildad allmänlydnadsinstruktör och har gått på Forshaga Hundakademi. Amanda är uppväxt med hundar och har tävlat agility sedan hon var 9 år. Amanda är timanställd vikarie och arbetar på hunddagiset och ansvarar för allt som behöver göras på dagiset de dagar hon är här.

Kursanmälan

Du kan anmäla dig direkt till en kurs eller ett läger via vår webbshopsfunktion. Där betalar du enkelt med SVEA ekonomi och väljer själv hur du ska betala din kurs. 

Se alla kurser och läger