345857229_980236986503358_1756192192580705398_n

Uppgifter

Instruktör , valp och unghundskurser

hundpsykolog

Om mig

Min dröm har gått i uppfyllelse, att få jobba med hundar och deras ägare som behöver hjälp och stöd. Jag brinner för hundens beteende och att få arbeta med hundar som behöver hjälp med det där lilla extra, och det är det jag kommer lägga mest fokus på. Det är därför jag valde att läsa till hundpsykolog, jag vill även utveckla mina kunskaper inom ämnet så mycket som bara går.

Mina hundar

Ingela har tillsammans med sin man fyra hundar. En blandras labrador/Münsterländer som heter Bellis, en Münsterländer som heter Scilla och taxen Disa. I november 2023 köpte Ingela en Miniature American Shepherd av Agneta så nu har hon en egen hund att träna och i framtiden tävla då denna hund inte kommer att jaga. Ingela älskar att träna med sina hundar och tävlar aktivt i agility. Under jaktperioden jagar de flitigt framför allt med Scilla både vildsvin och ripa.

Jobbar inom vården och förutom barn och barnbarn är det främst hundintresset som styr mycket av fritiden.

Ingela är utbildad hundinstruktör och beteendeutredare hund via Skövde Hundskola, här på Hundskolorna. Ingela är även certifierade Bästa Starten instruktör.

Uppgifter

Instruktör , valp och unghundskurser

hundpsykolog