Valpkurs i Tidaholm – skapa en stark relation med din valp

Som lycklig ägare till en valp känner du såklart till den stora mängden energi och entusiasm som små valpar har. Samtidigt medför valptiden även en rad utmaningar. Hur får man dem att lyssna? Hur inleder man toalett-träningen? Hur kan man undvika dåliga vanor och istället skapa positiva redan från början? En valpkurs i Tidaholm, hos Positiva Hunden ger dig svar på dessa frågor och andra som du kanske inte ens tänkt på.

Vad du lär dig på vår valpkurs i Tidaholm

Positiva Hundens valpkurs i Skövde, nära Tidaholm, ger både dig och din valp de verktyg ni behöver för att skapa en stark och lycklig relation. Det är en kurs skräddarsydd för att nyblivna hundägare ska kunna ta den lilla valpen och sig själva tillsammans till en harmonisk relation.

Genom att fokusera på att uppmuntra och belöna – aldrig straffa – skapar vår valpkurs ett förtroendefullt band mellan dig och din hund baserat på respekt och förståelse. Med hjälp av engagerade utbildare utvecklar du färdigheter i hundträning som kommer att vara en värdefull del av ditt och valpens liv.

I kursen ingår grunder i träning och lydnad, inklusive sitt-kommandon, att gå fint i koppel, att bemöta nya människor och hundar – och mycket mer. Varje hund och dess relation till dess ägare är såklart unik, så vi ser till att ni, din valp och du, får precis den hjälp och det stöd ni behöver.

Kontakta oss

Om du är redo att ge din valp sin bästa start, inled med att boka en plats på vår kommande valpkurs i Skövde, nära Tidaholm. Låt oss få äran att hjälpa dig ta en yster valp till en vältränad hund. Klicka här för att läsa mer och anmäla er till kursen.