Valpkurser nära Tibro – träna din valp hos Devoted Dog

Få en god relation till din lilla hund med en valpkurs

Lägg grunden till en bra relation med din hundvalp, så att er framtid tillsammans blir positiv och hälsosam. Lär dig och din valp kommunikation, samarbete och hur hunden skall umgås med dig och andra hundar. Boka in en valpkurs med Devoted Dog i närheten av Tibro. Läs om våra hundvalpskurser här.

Vilken valpkurs nära Tibro passar dig?

För boende i Tibro finns hos oss ett flertal valpkurser för dig. Se några av våra kurser här.

  • Valpkurs Steg 1 och Unghundskurs
  • Valpkommunikation- och lek
  • Valpagility
  • Tryggare valp
  • Valpläger – inlärning i fokus

Behöver jag verkligen gå en valpkurs?

Absolut! Livet med en hundvalp bjuder på unika och ibland svåra utmaningar. Att vara hundägare kommer att innebär svåra situationer. Därför är det viktigt med rätt kunskap, så att du förberedes på detta. Genom att göra det, underlättas ditt och din hundvalps liv tillsammans.

Dessutom läggs en bra grund inför fortsatt inlärning för både dig och hundvalpen och detta oavsett vad hunden är avsedd för, vare sig det är sällskap eller som tränings- och tävlingskompis.

Hur gammal bör valpen vara för att genomgå en valpkurs?

Så ung som möjligt, säger vi! Du kan ta en valpkurs med oss från det att valpen är 12 veckor gammal. Med vår successiva träning – steg till steg – får dina hund en gradvis och lagom brant utvecklingskurva. Den får lära sig att dess ägare – du – är det roligaste som finns, hur man är social med andra hundar, att inte skälla, att bli rumsren, hur man går fint i koppel och att komma till dig när du ropar efter den. Kurserna består av en välbalanserad blandning av både teori och praktik.

Vi hjälper dig välja din hund

Behöver du hjälp med att hitta en hund som passar ditt behov och din livsstil? Ta kontakt med oss här, så tar vi en dialog och kan sedan rekommendera en hund som passar dig. Vi har gedigen kunskap och erfarenhet vad gäller kompatibilitet och behov, både för ägare och hund, och risken för en felmatchning minimeras på detta vis.