Valpkurser nära Skulttorp med Devoted Dog

Träna med och lära känna din valp

Med en valpkurs kan du och din valp få en rolig och lärorik upplevelse tillsammans. På kursen lär din valp sig grunderna i lydnad, socialisering och goda beteenden. Med hjälp av en professionell instruktör lär din valp sig att även att interagera med andra hundar och människor på ett säkert, respektfullt och positivt sätt. Under kursen kommer din lille vovve vidare att lära sig att lyssna på kommandon, att gå fint i koppel och att hålla fokus på sin ägare.

När kursen sedan är avslutad kommer din unga hund att stå en solid grund av lydnad ch uppförande,  och därmed vara på väg att bli en väluppförd och därför lycklig valp. Dessutom erbjuder våra valpkursen i närheten av Skultorp många chanser att ha kul som husse och träffa nya vänner. Så om du letar efter en rolig och utbildande upplevelse för din valp och dig, är en valpkurs hos Positiva Hunden ett bra val.

Vilken valpkurs nära Skultorp passar dig?

För boende i Skultorp finns hos oss ett flertal valpkurser för dig. Se några av våra kurser här.

  • Valpkurs Steg 1 och Unghundskurs
  • Valpkommunikation- och lek
  • Valpagility
  • Tryggare valp
  • Valpläger – inlärning i fokus

Är en valpkurs verkligen nödvändig?

Definitivt! Att ha en hundvalp innebär unika utmaningar och det är viktigt att vara förberedd på detta genom att ha rätt kunskap. Det hjälper till att underlätta livet tillsammans för både dig och valpen. Dessutom bygger det en bra grund för fortsatt inlärning och träning, oavsett om hunden är avsedd som sällskapsdjur eller som tävlingskompis.

Hur gammal bör valpen vara för att gå en valpkurs?

Så tidigt som möjligt är vårt råd. På vårt träningscenter erbjuder vi valpkurser från 12 veckors ålder. Med vår progressiva träningsteknik säkerställer vi en gradvis och lämplig utvecklingskurva för din hund. Valpen lär sig att sin ägare är det roligaste som finns, hur man är social med andra hundar, att inte skälla, att vara ren i huset, att gå fint i koppel och att komma till dig när du ropar efter den. Våra kurser består av en välbalanserad kombination av teori och praktik. Så vänta inte längre, boka din plats på vår valpkurs nu och ge din valp en bra start i livet.

Vi hjälper dig välja din hund

Behöver du hjälp att hitta den perfekta hunden för dig och din livsstil? Kontakta oss idag! Vi tar oss tid att lyssna på dina önskemål och behov och kan därefter rekommendera en hund som passar dig och din familj. Med vår djupgående kunskap och erfarenhet inom området, kan vi minimera risken för en felmatchning mellan ägare och hund. Så vänta inte i onödan utan kontakta oss för att hitta din drömhund.