Valpkurs nära Mariestad – valpträning med Devoted Dog

Gå en valpkurs och lär dig ta hand om vovven på ett positivt vis

Skapa en positiv och hälsosam relation med din lilla hundvalp. Investera i en stabil grund för ditt liv med din hundvalp –  med samarbete och kommunikation i fokus. Boka en tid på en valpkurs på vår anläggning i närheten av Mariestad. Lär dig mer våra kurser här.

Vilka valpkurser erbjuder vi i närheten av Mariestad?

För dig som bor i Mariestad erbjuder vi ett antal valpkurser, som listas nedan. Kolla också på alla våra kurser, ifall något annat också lockar dig.

Varför behöver min hund gå en valpkurs?

Även om en hundvalp är liten, söt och gullig, kan det bli en rejäl utmaning för både dig och din nya hund i när ni först träffas – om ni inte lägger en bra grund för er framtida relation redan från början. Ifall du utrustar dig med rätt kunskap blir både hundvalpens och ditt liv mycket lättare, genom att du förbereder dig på även jobbigare situationer. Dessutom kommer fortsatt inlärning för både dig och hunden att gå lättare med en valpkurs, vare sig den lilla valpen i framtiden skall bli  en sällskapshund, träningshund eller en tävlingskompis.

Hur tidigt kan valpen börja en valpkurs?

Så fort som möjligt enligt oss! Vi har kurser från redan 12 veckors ålder. Vi tar det steg för steg, med successiv träning, så din hund genomgår en bra utvecklingskurva. Din hund lär sig av oss att du som ägare är det roligaste som finns, att socialisera med andra hundar, att inte skälla, att bli rumsren, hur man går fint i kopplet och att komma till dig när du ropar. Alla våra kurser består av en välbalanserad blandning av teori och praktik.

Välja hund? Vi hjälper dig!

Vill du ha hjälp med att hitta en hund som passar dina behov och din livsstil? Kontakta oss här, så pratar vi om saken och rekommenderar en hund som borde passa just dig. Med vår gedigna kunskap och erfarenhet om kompatibilitet och behov, både för ägare och hund, blir risken för en felmatchning mellan dig och din framtida hund minimal.