Valpkurs i Götene på Devoted Dog – utbilda dig & din valp

Gå en valpkurs hos Devoted Dog och skapa en hälsosam relation med din hundvalp. Att gå på valpkurs lägger en stabil grund för ditt liv tillsammans med den lilla hunden. Samarbete, hundens uppförande och kommunikation står i fokus. Boka en tid på vår anläggning och ta första steget mot ett harmoniskt liv med din hund.

Se alla våra valpkurser här.

Våra valpkurser i närheten av Götene

Boende i Götene kan gå flertalet valpkurser; se listan här nedanför. Kika också gärna på alla de kurser vi har. Kanske ser du någon annan kurs som du vill gå med din hund eller valp.

Behöver verkligen min valp gå en valpkurs?

Det tycker vi absolut! Hundvalpar är förvisso små och gulliga men utmaningar kan komma för dig och hundvalpen i början. Många av dessa utmaningar kan dock undvikas om du lägger en bra grund från första början. Om du utrustar dig med kunskap och förståelse för hundvalpen, underlättas ert liv tillsammans genom att du är förberedd på de jobbigare situationer som kan tänkas uppstå. Plus att fortsatt inlärning för dig och din hund kommer att gå lättare med en valpkurs i ryggsäcken. Detta oavsett hundens framtida syfte. Som sällskapshund, träningshund eller en tävlingskompis bygger du en

Hur pass tidigt kan valpen inleda sin valpkurs?

Vi rekommenderar så tidigt som möjligt. Våra kurser startar med valpar som är bara är 12 veckor gamla. Träningen sker successivt så att valpens utvecklingskurva blir jämn. Din valp lär sig att det roligaste som finns är ägaren – alltså du! Dessutom lär vi valpen att vara social med andra hundar, när den inte får skälla, att bli rumsren, hur man går duktigt i koppel och att komma till dig när du kallar. En välbalanserad blandning av teori och praktik är en viktig komponent i våra kurser.

Går du i hundtankar? Vi hjälper dig välja rätt

Skulle du vilja ha hjälp med att hitta en hund som passar just dig? Kontakta oss då, så vi diskuterar saken och försöker ta reda på vilken slags hund som passar dig. Vi har stor kunskap och erfarenhet när det kommer till kompatibilitet mellan ägare hund och vilka behov respektive part har. Därför minkas drastiskt risken för en felmatchning.