Valpkurs Falköping

Om du letar efter en valpkurs i närheten av Falköping, så har Positiva Hunden ett utmärkt alternativ! Våra kurser hålls i Töreboda, bara en mindre biltur från Jönköping, vilket gör det till ett bra val för de som bor i Falköping att gå kurs med sin valp hos Hundskolorna. 

Valpkurser med fokus på grunderna

Våra kurser har ett fokus på de grundläggande kommandon och detaljer som krävs för att träna upp en social och välmående hund. Vi har valpkurser som innehåller lektioner kring socialisering, vägledning och korrekt beteende. Kurserna går igenom de viktigaste kommandona och lär dig också hur du ska hantera din unga hund på ett sätt som är både positivt och effektivt.

Kunskap för ett lyckligt ägarskap

Att gå på kurs med din valp är ett bra sätt för dig som äger en hund att lära dig hur du på bästa sätt kan föra över hur du vill att hunden skall uppföra sig till din nya kompis. Förutom att lära dig grunderna när det kommer till träning, visar vi också hur olika situationer kan påverka hunden och vilka tekniker som är bäst för att hantera och förebygga problem. 

Genom att gå kurser hos Positiva Hunden får du den kunskap och det förtroende som krävs för att skapa ett lyckligt ägarskap – och en lycklig hund. Så ta chansen om du bor i Falköping och boka in dig och din hunden hos Positiva Hunden redan idag!