Träning för hundar – hos Devoted Dog

Söker du efter inspiration hur du kan träna med din hund? Det finns många sätt att aktivera och träna din hund på. Oavsett vilken typ av träning du väljer, är det viktigt att den är både nyttig och rolig för hunden. 

Grundläggande träning är viktig för att säkerställa att din hund är frisk och att ni har ett bra samspel. Utöver detta kan du också fokusera på att träna specifika färdigheter om du vill tävla eller genomföra prov med din hund. 

Vi på Devoted Dog erbjuder ett brett urval av träning för hundar. Här kan du bland annat anmäla din hund till Agility-träning eller låta din valp gå en valp & grundkurs. Vi har även unghundskurser. Läs mer om alla våra kurser här. 

Ett annat roligt sätt att aktivera din hund på är genom Nosework, där hunden får utmana sitt doftsinne genom att söka, hitta och sedan markera. Vi anordnar även tävlingar inom Nosework.

 

Agility Lidköping

Två former av privatträning för hundar

Vi erbjuder privatlektioner för de som hellre föredrar det. Det kan handla om att man tycker det är jobbigt att träna sin hund i grupp eller att man vill träna ikapp en redan startad grupp för att senare kunna hoppa in i den.  

Oavsett anledning så anpassar vi oss efter dina önskemål och behov. Vi jobbar med det ni vill lägga kraft på. Förberedelser och planering för instruktören ingår i bokningen av privatlektioner. Läs mer här var lektionerna hålls och hur du anmäler dig. 

I ett nytt koncept, PDT (Personal Dog Trainer) får du möjligheten att anlita en välutbildad och erfaren privattränare. Här får du möjligheten att på ett proffsigt, strukturerat och effektivt sätt nå dina och din hunds mål. Slutmål och delmål sätts först, sen tas det fram en strukturerad och detaljerad träningsplan. Läs mer om konceptet här.