Är du redo att gå på en givande hundkurs detta året?

Vi på Hundskolorna tillhandahåller hundkurser och hundutbildningar i Skaraborgs län; Falköping, Mariestad, Skövde och Sanhem/Mullsjö, och vi växer hela tiden! Din hund är din bästa vän, alltid glad att se dig, alltid redo för att umgås. Men vad sägs om att få fler gemensamma intressen med din hund?

Gå på en kurs med din bästa vän! Att träna med hund är både givande och roligt! Vi utbildar hundekipage i hela Skaraborgs län inom många olika områden.

Alla är välkomna på våra kurser, spelar ingen roll vad du har för hund, din första eller sjunde hund, vad du har för erfarenhet eller för planer med din hund.

För allas trevnad tillåter vi löptikar att delta med tikskydd på, men är din tik i höglöp anser vi att hon mår bäst av att stanna hemma. Det blir troligtvis endast ett av dina kurstillfällen på kursen, men vid det tillfället lär du dig nästan ännu mer av att bara lyssna och iakta de andra som tränar.

Våra hundutbildningar

Vad sägs om att testa på en Freestyle kurs? Du lär dig dansa tillsammans med din hund till peppande musik. Älskar du naturen och kan inte få nog av smörstekt svamp på höstkanten? En hundkurs i kantarellsök ihop med din hund kombinerar dessa två element, och utmanar din bästis på bästa sätt!

Har du och din hund brist i kommunikationen? Vår hundkurs i vardagslydnad kommer få er att prata samma språk.

Vem sa att man inte kan lära en gammal hund att sitta? Utmana gamla mossiga ordspråk med vår ”Aktiv Senior” kurs. Lär er hur ni kan aktivera din äldre hund även på senare år. På hundkursen går vi bl.a. igenom aktiviteter och hundmassage för din gamla vän.

Känner du att ni är i behov av en hundpsykolog? ”Problemhundar” är ett omtvistat ord, för när räknas det att har man problem med sin hund? Vi har utbildade hundpsykologer som gärna hjälper Er att komma tillrätta med problemen.
Antingen som en hundkurs eller privatlektion.

Utöver hundkurser erbjuder vi självklart även privatlektioner och föreläsningar!

Alla våra utbildare har en stor hunderfarenhet och en gedigen utbildning – de flesta har inte bara en lång instruktörsutbildning inom hundutbildningar som bakgrund utan också en utbildning till hundpsykolog i ryggsäcken. Fråga gärna våra instruktörer om deras utbildning!

Hundskolorna är ett kunskapscentrum godkända av IMMI – branschorganisationen för Sveriges hundinstruktörer och hundpsykologer, och vi erbjuder även hundutbildningar inriktade för människor.

På Hundskolorna föreläser vi om intressanta ämnen med hunden som fokus. Titta in på och gilla vår facebooksida för fler aktuella datum!

Vi ser fram emot att se dig och din bästis på vår nästa hundkurs!