Kom på hundkurser i Skara med omnejd

Våra hundkurser på Hundskolorna är mycket populära bland hundägare, och ger en förbättrad relation mellan ägaren och hunden. På våra kurser kan både gamla och unga hundar vara med. Om du har några funderingar kring en speciell kurs, kontakta oss här.

Vilka hundkurser kan vi erbjuda?

  • Vårt Stora Sommarläger passar för alla som vill ha några lyxiga dagar med sin hund
  • Kursen Bästa Starten passar för valpar/unghundar som vill träna mer specifika grunder inför kommande hundsporter
  • Sökkursen Viltspår passar er som gillar att göra roliga saker ihop med er hund i skogen.
  • En fortsättningskurs i agility passar för dig som har gått agility grund, nybörjare eller liknande
  • Vår Unghundskurs passar för valpar som gått valpkurs och vill fortsätta träna vardagsgrunder

Hur går våra kurser till?

Ett positivt ledarskap är det vi strävar för att lära ut på våra kurser, och att hunden ser husse & matte som en tillgång. Det är det som lägger grunden till en glad, lycklig och lydig hund. När man har gått en kurs hos oss bör man, förutom den praktiska och sociala träningen också fått ökad förståelse om sin bästa vän. Vårt breda utbud av kurser handlar om allt från nosarbete, tävling, aktivering till att du får en god vardagslydnad hos din hund.

Vi skräddarsyr era kurser

Vi på Hundskolorna kan anpassa kurser och föreläsningar så att de passar er klubb, rasklubb, uppfödare eller grupp. Det enda kravet vi har för en skräddarsydd kurs är att det ska utövas av minst tre deltagare, och att vi dp lägger upp kursen efter era önskemål och förutsättningar. Detta är mycket populärt hos hunduppfödare som vill ha möjligheten att erbjuda eventuella köpare en aktivitet, eller träningskompisar som vill öva på väldigt specifika moment.