Kurser med Hundskolorna i Mariestad med omnejd

En av anledningarna till att våra kurser är så populära bland våra hundägare är att relationen mellan dom och deras hundar förbättras så pass mycket. Våra kurser passar både gamla och unga hundar. Kontakta oss här om du har några frågor.

Vilka kurser kan du och din hund gå?

  • Grundkurs i agility passar dig som vill lägga en bra grund för dig och din hund
  • Kursen Bästa Starten är perfekt för vill träna din hund inför olika sporter
  • En kurs i Nosework är för dig som har en 6-månaders valp och vill börja träna
  • Rallylydnad funkar perfekt för dig som vill börja träna i banor
  • En Unghundskurs passar hundar som gått valpkurs och vill fortsätta träningen

Kurserna går till såhär

Eftersom ett positivt ledarskap och att hunden ser sina ägare som en tillgång, så brukar vi lägga det som en grund för att få din hund lydig, glad och lycklig. Efter en kurs hos oss bör man ha fått med sig praktisk och social träning, men också ökad förståelse om sin bästa vän. Vi erbjuder också kurser i tävling, nosarbete, vardagslydnad och förstås aktivering.

Skräddarsydda kurser

Våra föreläsningar och kurser kan skräddarsys helt och hållet så de passar just er klubb, rasklubb, grupp eller uppfödning. Det enda vi kräver av er är det är minst tre deltagare, och då anpassar vi kursen exakt som ni vill ha den, med era önskemål och förutsättningar.
Detta vet vi att hunduppfödare uppskattar på grund av att de vill kunna ge möjligheten till framtida köpare att få träna, aktivera och umgås med framtida bästa vänner.