Hundskolorna erbjuder kurser i Falköping med omnejd

Anledningen till att våra kurser är så måttligt populära bland hundägare, är att relationen förbättras markant mellan hund och hundägare. Vi har kurser för både unga och gamla hundar. Om du har några frågor, eller vi vill veta så kontakta oss gärna här

 

Vilken kurs skulle passa dig och din hund bäst?

  • En unghundskurs som är perfekt för valpar som vill fortsätta träna vardagslydnad
  • Fortsättningskurs i agility är en bra kurs för er som redan har gått en grundkurs i agility
  • Eller varför inte öka din hunds agilitykunskaper med en kurs i handling
  • En kurs i nosework är perfekt för dig som vill aktivera din hund 
  • I kursen Rallylydnad tränar vi på uthållighet, olika belöningsstrategier med fokus på engagemang, glädje och samarbete.

 

Hur våra kurser går till

Vi strävar alltid efter ett positivt ledarskap, och att hunden ser matte och husse som en tillgång. Detta brukar vi säga lägger grunden för en lydig, lycklig och glad hund. När man har gått en kurs hos Hundskolorna bör man fått ökad förståelse om sin hund, men också social och praktisk träning. Vi har kurser i alla områden, allt från tävling, aktivering, nosarbete till hederlig gammal vardagslydnad. 

Vi kan skräddarsy kurser åt er

Hundskolornas kurser och föreläsningar är helt anpassningsbara så de passar just er uppfödning, grupp, klubb eller rasklubb. De skräddarsydda kurserna kräver dock att det är tre deltagare som minst, då vi anpassar och lägger upp aktiviteten efter era förutsättningar och önskemål. Hunduppfödare uppskattar detta extra mycket eftersom de vill kunna ha möjligheten att erbjuda köpare träningskompisar, aktivering eller att öva på ett specifikt moment.