Hunddagis nära Stenstorp

Dagis för din hund för hundägare i Stenstorp

Boka hunddagis nära Stenstorp genom att kontakta Devoted Dog som finns i Skövde, ca 17 km bort. Här sätter vi trivsel för både hundar och människor i fokus. Som hundägare kan du känna dig trygg när du lämnar din fyrbenta familjemedlem hos oss. Letar du efter dagisplats för din hund? Tveka inte att ta kontakt med oss.

Söker du hunddagis nära Stenstorp?

Aktiviteter för din hund

Vi ger din hund en trygg och aktiv vardag med både lek och vila. Din vän behöver båda delar för att må bra och ha krafter kvar till aktivitet och bus med sin familj när den hämtas. Hos oss på Devoted Dog finns utomhusytor där hundarna kan rasta och vila i inhägnade gårdar, samt inomhushallar för lek och bus i sandlådan, bollhavet, hundpoolen eller i snön/gräset. Vår personal är erfaren för att kunna anpassa aktiviteterna efter hundarnas dagsform och rådande väderlek.

Trygg personal

Vi på Devoted Dog i Skövde har en kompetent och välutbildad personal som ser till hundarnas behov och trivsel. Hundarna står alltid i fokus och deras dagar är fyllda med aktiviteter de tycker om. Vi har grupper av olika storlek beroende på individernas behov och sammansättning. Vår personal är alltid med utomhus för att aktivera och säkerställa att gruppdynamiken fungerar och att alla hundar trivs och känner sig trygga. Om din hund mår bäst av att vara ensam eller promenera själv, ser vi självklart till deras behov.

Hundarnas behov av aktivitet tillgodoses såväl utomhus som inomhus. När de är ute kan de vila i någon av våra rastgårdar. När de är inne kan Hundskolornas inomhushall utnyttjas. Detta kan ske individuellt eller tillsammans med andra hundpolare. I aktivitetsutbudet finns roliga sysslor som att leka i bollhav, gräva i sandlådan, plaska i hundpoolen, söka efter godis och leksaker eller leka i snön/gräset.

Ytor utomhus

Utomhusgårdarna finns i närheten av dagisavdelningarna. Själva i lugn och ro eller tillsammans i grupper kan hundarna där turas om att vistas. Två större inhägnade utomhusytor finns i anslutning. Dessa ger chans till aktivering och möjligheter för hundarna att vila.

Storlek på grupperna varierar från mindre till större grupper. Deras sammansättning är beroende av de individer som finns i dem. Samtliga hundar ska trivas och känna sig trygga här – det är viktigt för oss. Vår personal är med utomhus för att aktivera och säkerställa att gruppdynamiken fungerar. Några hundar mår allra bäst av att vara ensamma i sin gård utomhus eller få gå på promenad själva. Naturligtvis ser vi även till deras behov.

Har du testat nosework? Läs mer här.