Lämna hunden på hunddagis i Töreboda

Behöver du lämna in hunden på dagis, nu när dagarna börjar återgå till det normala? Kom då till oss på Positiva Hunden i Töreboda. Här kan din hund känna sig trygg och även du i att vi gör allt vi kan för att hundarna ska trivas med varandra.

Om detta låter som något du skulle vara intresserad av så tveka inte att kontakta oss här.

Hundarna får rejält med aktiviteter

Under dagens gång så ser vi till att din hund får all uppmärksamhet och kärlek den behöver, men också nödvändig vila när det behövs.
En av våra grundpelare är att inte trötta ut eller överarbeta hunden, eftersom vi gärna vill att det ska finnas energi kvar när du eller din familj hämtar er hund. Och det bästa scenariot är att hunden får komma hem glad och lycklig efter en rolig dag.

Vår kompetenta personal

Personalen på våra hunddagis har hög kompetens och lång erfaren av hundar, både med grupper och individer. Deras fokus ligger alltid på att hunden ska få göra den aktivitet den älskar och tycker om mest. Dagsformen varierar dock bland alla hundar och vädret kan också spela en faktor i aktiviteterna.
När hundarna inte aktiveras kan dom vila och slappna av antingen i rastgårdarna eller i inomhushallarna vi tillhandahåller.

Några av dom aktiviteter och lekar vi använder av oss är att leka i bollhav, gräva i sandlåda efter leksaker eller godis, bada i pool eller leka i snö/gräs beroende på säsong.

Om detta inte intresserar din hund, kan den lugnt ligga stilla och spana på de andra hundarna eller något annat spännande. Eller annars strosa runt på upptäcktsfärd i rastgården.

Mycket mark att upptäcka

På våra rastgårdar så finns det mycket mark att leta spännande saker på. Där kan hundarna umgås i grupp, eller vara för sig själva. Det beror på helt enkelt vilka individer som passar med varandra, och därför gör vi allt för att alla hundar ska känna sig trygga och trivas.

Personalen finns alltid ute i rastgårdarna eller inomhushallen för att se till så att gruppens dynamik fungerar och att allas behov uppfylls på bästa sätt. Hundar som trivs bäst och mår bäst av att vara ensamma tar vi självklart hand om så att de trivs lika mycket som alla andra hundar.

Hund tränar eftersök och nosework