Hunddagis för dig som bor i Tidaholm

Bor du nära Tidaholm och letar efter ett hunddagis? Kom till oss på Positiva Hunden i Tidaholm. Hos oss är det två utmärkande faktorer som står i centrum – trivsel mellan hundar och trygghet hos dig som husse eller matte. Vi välkomnar dig med en dagisplats åt din bästa fyrbenta vän, så hör av dig till oss här.

Vi aktiverar din hund

Under dagarna sköter vi om hundarna och ger dem såväl aktiviteter som välbehövlig vila – något som alla hundar behöver. Vi är övertygade om att det är viktigt att hunden har energi kvar när du hämtar den. Helt enkelt väntar det en lycklig bästa vän som har haft en rolig och inspirerande dag men som ändå blir glad av att du kommer.

Vi har erfaren personal

Personalen på vårt hunddagis är mycket erfaren och har hög kompetens. Att sätta hundarna i fokus är vår personals fokus. Att hunden ska omges av aktiviteter och allt den älskar att göra. Dagarna kommer planeras ut efter hundens dagsform och hur vädret ser ut. Hundarna kan lätt vila upp sig både inomhus och utomhus, antingen på rastgårdarna eller vår inomhushall.

Några aktiviteter vi kan erbjuda är: leka i bollhav, gräva i sandlåda, bada i poolen, leka i snön eller gräset, och förstås leta efter godis eller leksaker. Man kan annars ligga och hålla utkik efter något spännande eller bara gå runt på upptäcktsfärd.

Zascha o Queso

Stora områden utomhus att upptäcka

Vid varje dagisavdelning finns det en egen utomhusgård, där hundarna kan turas om umgås enskilt eller vara för sig själva. Beroende på vilka individer som är med, så anpassas storleken på grupperna. Vi tänker i första hand på att alla hundar ska känna sig trygga och trivas hos oss. Personal finns självklart med utomhus för att säkerställa att dynamiken i grupper fungerar och för att aktivera och berika hundarna. För de fyrbenta vännerna som mår bäst av att vara själva på promenad eller utomhus gör vi allt för de ska få sina behov tillgodosedda.

Hund som apporterar