Hunddagis i närheten av Tibro

Är du ute efter ett hunddagis i närheten av Tibro? Kom till Positiva Hunden i Tibro.  De två utmärkande faktorerna för oss är att det ska finnas trygghet hos dig som lämnar din bästa vän här och att hundarna trivs med varandra. Om dessa två faktorer stämmer överens med dina synsätt så är du och din bästa vän välkomna att höra av er här

Aktiviteter för din hund

Under dagarna så sköter vi om din hund med all den kärlek den behöver men såväl med aktiviteter – och vila när det är nödvändigt. Allt för att hunden ska må så bra som möjligt. Vår idé är att inte överarbeta hunden. Då finns det energi kvar när du och din familj hämtar hunden när dagen börjar närma sig sitt slut. Det bästa är ju att komma hem med en glad och lycklig hund som har haft en rolig dag. 

Vår erfarna personal

All vår personal på våra hunddagis har lång erfarenhet av hundar och mycket hög kompetens. Fokuset för personalen är att hundarna kommer först och att ge hunden all den aktivitet den älskar. Hundens dagsform och hur vädret ter sig avgör planeringen av en dags aktiviteter. Hundarna kan vila upp sig både inne och utomhus – antingen i inomhushallen eller på rastgårdarna. Vi kan med glädje erbjuda aktiviteter som att gräva i sandlåda, leka i snön eller gräset, bada i poolen, leka i bollhav och självklart leta godis eller leksaker. Annars kan hundarna bara ligga och spana efter något spännande, eller gå runt på upptäcktsfärd i rastgården. 

Kärleken mellan hund och människa är speciell

Upptäcka våra stora utomhusområden

Rastgårdarna vi har på våra avdelningar är ett bra ställe att slappna av på. Där kan hundarna vara för sig själva eller umgår i grupp och beroende av vilka individer som är med, så anpassar vi storleken på grupperna. Alla hundar ska i första hand känna sig trygga och trivas i varandras sällskap. Vi har självklart personal utomhus som är där för att se till att dynamiken i grupperna fungerar, berika hundarna och aktivera dem. De hundar som mår bäst av att vara ensamma på promenad eller i rastgårdarna tar vi så klart också hand om och tillgodoser deras behov. 

Dogparkour kan tränas i Skövde

Kursanmälan

Du kan anmäla dig direkt till en kurs eller ett läger via vår webbshopsfunktion. Där betalar du enkelt med SVEA ekonomi och väljer själv hur du ska betala din kurs. 

Se alla kurser och läger