Hunddagis för din bästa vän i Skultorp

Behöver du lämna din bästa vän på dagis under dagen i Skultorp med omnejd? Då finns Positiva Hunden i Skultorp.
Att hundarna ska trivas med varandra, och att du som ägare ska känna dig trygg med att lämna din hund hos oss – det är våra två utmärkande mål som vi försöker uppnå. Om du känner att du behöver en dagisplats hör av dig till oss här. 

Vi aktiverar hundarna på bästa sätt

Att aktivera hundar är självklart för oss, men också att ge dem den vila de behöver. Detta gör vi eftersom alla hundar är olika och behöver olika nivåer av aktivering. Vi vill att det ska finnas energi kvar när ni kommer och hämtar er hund och att få hem en bästa vän som är lycklig och glad är något av det bästa som finns. 

Personal med mycket erfarenhet

Vår personal kommer med stor erfarenhet av hundar och en hög kompetensgrad som gör dom perfekta för att ta hand om just din hund. Att ge hunden all den aktivitet den älskar, och samtidigt sätta hunden först är något som personalen sätter i första rummet.

Vad dagens aktiviteter blir beror på hundens dagsform, men även hur vädret beter sig. Hundarna får stora möjligheter att vila inomhus och utomhus, antingen på rastgårdarna eller i inomhushallarna.

Vi kan gladeligen utlova aktiviteter som att leta godis och leksaker, leka i bollhav, leka i snö eller gräs eller bada i pool. Om de hellre vill ta det lugnt kan de enkelt lägga sig i skuggan i rastgården och bara spana, eller strosa runt och kanske hitta något spännande i marken. 

Hundrally i Färgelanda

Stora områden att upptäcka utomhus

Om din hund behöver ett ställe att bara kunna slappna av på, så är våra rastgårdar det rätta området. Vi kan enkelt sära på grupperna så att dom som trivs bättre själva kan få vara i mindre grupper, medans de som trivs i stora sällskap får göra det. Vår personal är självklart ute i rastgårdarna och ser till att grupperna fungerar som dom ska och det inte uppstår problem. Dom hundar som mår bäst av att vara ensamma – antingen på promenad eller ute i rastgården – får minst lika mycket uppmärksamhet och vi gör allt vi kan för att tillgodose deras behov. 


Hunden Rex med husse Krister