Dagis för hund för dig som bor i Skara

Hitta ett hunddagis i närheten av Skara. Anlita Positiva Hunden som har sin verksamhet i Skövde. Detta hunddagis utmärks av trivsel för både hundar och människor. Som ägare kan du känna dig trygg när du lämnar din vovve hos oss. Söker du dagisplats för din hund? Här kan du ta kontakt med oss.

Rörelse för din hund

Vi tar hand om din hund på dagarna och ger både aktivering och nödvändig vila. Sådant som får din vän att må bra. Det är även viktigt att hunden har krafter kvar till aktivering med familjen/husse/matte när den hämtas efter jobbet. Vi ser till så det väntar en glad vovve på dig som längtar efter dig.

Utbildad personal

Personalen här på Positiva Hundens hunddagis är kompetent och välutbildad. Vi sätter hundarna i centrum. Din hunds dag ska innehålla det den älskar och behöver. Det ser lite olika ut på dagarna. Anpassning sker efter såväl hundens dagsform som rådande väderlek.

Hundarna får sin nödvändiga aktivitet både utomhus som inomhus. Utomhus kan vila fås i någon av rastgårdarna. Inomhus kan Hundskolornas inomhushall användas. Det kan ske på egen hand eller tillsammans med en hundkompis. I utbudet finns roliga aktiviteter som att leka i bollhav, gräva i sandlådan, plaska i hundpoolen, leka i snön eller gräset, och söka efter godis och leksaker. Hundarna kan även ligga på utsiktspost eller helt enkelt strosa runt på upptäcktsfärd.

Hunddagis i Skara

Ytor utomhus

I närheten av dagisavdelningarna finns utomhusgårdarna. Där får hundarna turas om att vistas själva i lugn och ro eller tillsammans i grupper. Det finns tillgång till två större inhägnade utomhusytor med en chans till till aktivering, sysselsättning och vila för hundarna. Gruppernas storlek varierar från små till större grupper.

Sammansättningen är beroende av vilka individer som är med i dem. Det är viktigt för oss att samtliga hundar ska trivas och känna sig trygga här. Utomhus är vår personal med för att aktivera och se till så att gruppdynamiken fungerar. Vissa hundar mår bäst av att vara själva i sin utomhusgård eller gå på egna promenader. Självklart tillgodoser vi även deras behov.

Har du testat nosework? Läs mer här.

Hund som vilar i fåtölj

Kursanmälan

Du kan anmäla dig direkt till en kurs eller ett läger via vår webbshopsfunktion. Där betalar du enkelt med SVEA ekonomi och väljer själv hur du ska betala din kurs. 

Se alla kurser och läger