Dagis för hund för dig som bor i Mariestad

Finn ett hunddagis nära Mariestad. Ta kontakt med Positiva Hunden som finns ii Skövde. Vårt hunddagis kännetecknas av trivsel för både hundar och människor. Du som hundägare kan känna dig trygg när du lämnar din fyrbenta familjekamrat här hos oss. Letar du efter dagisplats för din hund? Ta kontakt med oss.

Fysisk aktivitet för din hund

Vi ger din hund ett varmt omhändertagande på dagarna som innebär såväl aktivering som den nödvändiga vilan. Det din vän behöver för att må bra. Det är också av vikt att hunden har krafter kvar till aktivitet och bus med sin familj när den hämtas på dagarna. Vi ser till så det väntar en förväntansfull och gladlynt vovve när du kommer och ska hämta den.

Välutbildad personal hos oss

Den personal som jobbar här på Positiva Hundens hunddagis är välutbildad, erfaren och kompetent. De ser till så hundarna är i fokus. Hundarnas dagar ska innehålla det de gillar och det som fyller deras behov. Vad det innebär växlar med dagsformen. En anpassning görs efter hundens dagsform såväl som rådande väderlek.

Hundarnas behov av aktivitet tillgodoses såväl utomhus som inomhus. När de är ute kan de vila i någon av våra rastgårdar. När hundarna är inne kan Hundskolornas inomhushall utnyttjas. Detta kan ske individuellt eller tillsammans med andra hundpolare. I aktivitetsutbudet finns roliga sysslor som att leka i bollhav, gräva i sandlådan, plaska i hundpoolen, söka efter godis och leksaker eller leka i snön/gräset.

Ytor utomhus

Utomhusgårdarna finns i närheten av dagisavdelningarna. Själva i lugn och ro eller tillsammans i grupper kan hundarna där turas om att vistas. Två större inhägnade utomhusytor finns i anslutning. Dessa ger chans till aktivering och möjligheter för hundarna att vila.

Storlek på grupperna varierar från mindre till större grupper. Deras sammansättning är beroende av de individer som finns i dem. Samtliga hundar ska trivas och känna sig trygga här – det är viktigt för oss. Vår personal är med utomhus för att aktivera och säkerställa att gruppdynamiken fungerar. Några hundar mår allra bäst av att vara ensamma i sin gård utomhus eller få gå på promenad själva. Naturligtvis ser vi även till deras behov.

Har du testat nosework? Läs mer här.