Dagis för din hund som bor i Götene

Söker du hunddagis nära Götene? Skicka din vovve till Positiva Hunden i Skövde. På detta dagis för hundar är trivsel mellan såväl hundar som människor, och trygghet hos dig som ägare två utmärkande faktorer. Letar du efter en dagisplats till hund? Hör av dig till oss här.

Aktivitet för din hund

På dagarna sköter vi om din hund och ger den såväl aktivitet som nödvändig vila, något som den behöver för att må bra. Vår övertygelse är även att det är viktigt att hunden har ork kvar för tid med familjen/husse/matte när du hämtar den på dagarna. Helt enkelt väntar det en glad voffsing som har haft en inspirerande och rolig dag, men trots detta längtar hem.

Personal med erfarenhet

Vår personal på hunddagiset är kompetent och erfaren. Personalens ambition är att sätta hundarna i fokus. Hundens vistelse ska fyllas med de aktiviteter den älskar och behöver. Dess dagar ser lite olika ut, och ska planeras efter både hundens dagsform och den väderlek som råder. Hos oss kan alla hundar vila upp sig både ute som inne. De kan få den nödvändiga vilan i någon av rastgårdarna eller i den inomhushall som vi har på Hundskolorna. Några aktiviteter som kan utföras här: leka i bollhav, gräva i sandlådan, bada i hundpoolen, leka i snön eller i gräset, leta efter godis eller leksaker. Det går även att ligga på utkik eller bara strosa runt och gå på upptäcktsfärd.

Områden för upptäckande utomhus

En egen utomhusgård finns i närheten av varje dagisavdelning. Där kan hundarna turas om att umgås enskilt eller i gemenskap i grupp. Storleken på grupperna varierar från till större grupper beroende på vilka individer som är med. Det är viktigt att alla hundar ska trivas och känna sig trygga hos oss. Självklart finns alltid personal med utomhus för att aktivera, berika och säkerställa att gruppdynamiken fungerar. Hundarna som mår bäst av att vara själva i sin utomhusgård eller gå på egna promenader får även de sina behov tillgodosedda.

Testa nosework. Läs mer här.