Dagis för din hund i Falköping

Söker du hunddagis i närheten av Falköping? Anlita Positiva Hunden i Skövde. Vårt dagis utmärks av trivsel mellan såväl hundar som människor, och du som ägare kan känna dig trygg. Söker du dagisplats för hund? Ta kontakt med oss här redan idag.

Din hund får röra på sig

Under dagarna tar vi hand om din hund och ger såväl aktivering som vila, som den mår bra av. Vi tycker även att det är viktigt att den har ork kvar till aktivering med familjen/husse/matte när du hämtar den efter jobbet. Kort sagt väntar det en glad vovve på dig som har haft en bra dag, men ändå längtar hem.

Erfaren personal

Personalen på Positiva Hundens hunddagis är erfaren och kompetent.  Deras främsta mål är att sätta hundarna i centrum. Din hunds dag ska fyllas med med det den älskar och behöver. Dagarna ser lite olika ut, och anpassas efter såväl hundens dagsform som den väderlek som råder. Hundarna kan vila både ute som inne. De vilar av sig i någon av rastgårdarna eller i Hundskolornas inomhushall. Det kan ske själv eller tillsammans med en kompis. Här finns roliga aktiviteter som att leka i bollhav, grävning i sandlådan, plask i hundpoolen, lek i snön eller gräset, sökande efter godis eller leksaker. De kan även ligga på utsiktspost eller bara strosa runt och upptäcka.

Härliga utomhusytor

Nära varje dagisavdelning finns en egen utomhusgård,  där hundarna får turas om att vistas enskilt eller tillsammans i grupp. Dessutom finns två större inhägnade utomhusytor med en chans för hunden till aktivering, sysselsättning och vila. Storleken på grupperna varierar från till större grupper beroende på vilka individer som är med. Alla hundar ska trivas och känna sig trygga här. Det finns naturligtvis alltid personal med utomhus för att aktivera, berika och medverka till att gruppdynamiken fungerar. De hundar som mår bäst av att vara själva i sin utomhusgård eller gå på egna promenader får även de sina behov tillgodosedda.

Har du testat nosework? Läs mer här.