Hannele Svensson

Min dröm har gått i uppfyllelse, att få jobba med hundar och deras ägare som behöver hjälp och stöd. Jag brinner för hundens beteende och att få arbeta med hundar som behöver hjälp med det där lilla extra, och det är det jag kommer lägga mest fokus på. Det är därför jag valde att läsa till hundpsykolog, jag vill även utveckla mina kunskaper inom ämnet så mycket som bara går.

Jag är certifierad instruktör och är i sluttampen på min utbildning till cert. Hundpsykolog via Hundens Hus i Stockholm. Dessutom har jag påbyggnadsutbildningar som certifierad Nose Work instruktör & Doftprovsdomare via Snwk och A1 Agilityinstruktör.

Mina hundar

Jag har tre hundar, två Border collies; Bolt som är född 2016 som tävlar och tränar i agility klass 1, har doftprov i NW 1. Lilla Ru som är född 2019 och som är mitt blivande stjärnskott inom agility. Med henne tränar jag mycket grunder i agility och är med i satsningen Top Team Sweden 2020-2021. Med Ru tärnar jag även vallning och planerar att göra VP farm över. Blir även en el fysträning som canicross och tricksträning.

Dessutom har jag en liten blandras mellan pudel och tibetansk terrier på 11 år som är pensionerad men har fått prova på mycket men vi fastnade för draget och tränade mycket canicross och att dra pulka/skrinda. Nu är det mest tricks och promenader.

Uppgifter på Hundskolorna

  • Instruktör, privatlektioner samt arbete på Positiva Hundens hunddagis.
Hannele med hundar i hundträning

Kursanmälan

Du kan anmäla dig direkt till en kurs eller ett läger via vår webbshopsfunktion. Där betalar du enkelt med SVEA ekonomi och väljer själv hur du ska betala din kurs. 

Se alla kurser och läger