En dag på Positiva Hundens Hunddagis i Skövde

Söker du hunddagis i Skövde? Då har du hittat rätt. På vårt dagis trivs hundarna ihop med vår utbildade och kompetenta personal. Som hundägare kan du känna dig trygg. Vill du boka dagisplats för din hund? Ta kontakt med oss här redan idag.

Vi aktiverar din hund

Vi eftersträvar att din hund är lycklig hos oss och att du som ägare känner dig trygg när du lämna din hund hos oss. Nöjd kundgaranti är viktigt för oss. Under dagen tar vi hand om din hund och ser till att den får den tid till aktivering och vila den mår bra av. Men det är även viktigt för oss att den har ork kvar till aktivering med familjen/husse/matte när den kommer hem.

Kompetent personal

Positiva Hundens hunddagis har mycket kompetent och erfaren personal vars främsta mål är att sätta hundarna i centrum och göra just din hunds dag fylld med det den vill och behöver. Vi anpassar dagen såväl efter hundens dagsform som väder. Den kan vila såväl ute som inne, rusa av sig utomhus, leka i bollhav, plaska i poolen, rulla sig i snön eller gräset, söka efter godis eller leksaker, ligga på utsiktspost eller bara strosa runt.

Utomhusytor

VI har fyra olika inhägnade utomhusytor med möjlighet för hunden till såväl aktivering, berikning som vila. Här är man i mindre eller större grupper allt utifrån att alla hundar ska trivas och känna sig trygga. Givetvis finns det alltid personal med utomhus för att aktivera, berika och se till att gruppdynamiken fungerar. För de hundar som mår bäst av att vara själva i sin utomhusgård eller gå en egen promenad tillgodoser vi givetvis även detta.

Har du testat nosework? Läs mer här.