PER JENSEN KOMMER TILL SKÖVDE!!!!

Wow – så lyckliga över att vi lyckats med konststycket att hitta en dag som folkkäre och otroligt kunniga professor i etologi Per Jensen kan komma och föreläsa en heldag på Skövde Hundskola !
15e april 2023 10.00-15.00 får ni förmånen att lyssna på Per och självklart finns det tid för att ställa frågor.

Per kommer hålla en skräddarsydd föreläsning för oss som kommer utgå från ”Den Missförstådda Hunden” men oxå handla om ”Hundens inre liv” och ”Stress i djurvärlden” – missa inte chansen till detta gyllene tillfälle att få ta del om dagens vetenskap om våra älskade hundar!

När? – 15e april, 2023, 10.00-15.00

Var? – Hundskolorna lokaler på Bäckaskogsvägen 1 i Skövde

Investering? – 995kr (vill ni samtidigt anmäla er till etolog Kenth Svartberg digitala föreläsning 14e april 16.00 till 18.00 betalar ni 1195kr för båda istället för 1295kr)

Anmälan sker till , begränsat antal platser och ”först till kvarn” gäller..

Mer info om föreläsningen:

Hundens inre liv:
”Under senare år har forskningen formligen exploderat kring hundens ursprung, hur den tänker och känner, samt hur den kommunicerar med människor och andra hundar.
En garanterat fascinerande föreläsning där det står klart att de flesta underskattat hur mycket hunden förstår och klarar av.
Det har också stor betydelse för synen på hur vi ska behandla hunden när vi t ex tränar.”

Den missuppfattade hunden:
”Du kanske tror att hundar inte kan tänka i flera steg och inte har någon tidsuppfattning? Att de är färgblinda och måste ha en stark ledare för att fungera bra? Och att man alltid måste ha ett särskilt kommando för varje sak man vill att de ska lyda?
Då har den nya forskningen om hundars beteende och känsloliv en del överraskningar i beredskap…
I föreläsningen berättar Per Jensen om en mängd myter om hundars inre liv och vad vetenskapen kan berätta om hur de egentligen fungerar.
Du kommer också att få en rad tips på hur du själv kan undersöka din hunds beteende utifrån Pers nya bok “Hur smart är din hund?”

Stress i djurvärlden:
”Alla vet vad det innebär att vara stressad, men hur fungerar det egentligen?
Varför kan man bli sjuk av stress och kan andra djur än vi själva också drabbas? Fokus på våra hundar.”