Alternative Healt Works

Vi på Hundskolorna brinner förebyggande friskvård och tycker det är viktigt att en kunnig person går igenom våra hundar med jämna mellanrum. Vi samarbetar med  Mia Kleen som driver Alternative Healt Woks under företaget MD Kleen AB tillsammans med sin man Daniel. De är sedan mer än 10 år utbildade hund- och hästfysioterapeuter och arbetar över halv Sverige med framförallt förebyggande hälsa på häst, hund och dess människa.

https://alternativehealthworks.com

Mia Kleen har under senaste året mer och mer fokuserat på just hund. Hon är i oktober 2023 även utbildad instruktör och Hundpsykolog – en utbildning hon gått just hos oss via Skövde Hundskola. Mia har även uppdrag åt oss som instruktör inom agility och Nose Work och som hundpsykolog.

Mia bor i Fiskebäckskil och kommer till oss i Skövde var annan vecka på måndagar och tisdagar och tar då emot hundar och dess ägare för genomgång och behandling. Om du bokar en tid hos Mia går hon igenom hela din hund, gör en rörelseanalys och erbjuder olika behandlingar utefter vad hunden behöver. akupunktur, massage eller laser. Detta kan göras i förebyggande syfte eller för att behandla hunden för att den har ont eller att du ser något som inte stämmer i din hunds rörelsemönster. Utifrån vad besöket visar får du träningsråd eller förslag på specialist.

Så här bokar du:

Under hösten 2023 är Mia tillgänglig under dagtid på måndagar och tisdagar ojämna veckor. Bokar tid gör du direkt till Mia på 076-3090738 eller så pratar du med oss på Hundskolorna eller så bokar du tid via deras hemsida: Under hösten 2023 är Mia tillgänglig under dagtid på måndagar och tisdagar ojämna veckor.

Bokar tid gör du direkt till Mia på 076-3090738, deras hemsida eller så pratar du med oss på Hundskolorna.

https://alternativehealthworks.com/contact-book-time/?lang=en

Du betalar med swish till Mia i samband med besöket.