Hundskolorna
Hundskolorna7 månader sedan
LICKIMAT - perfekta aktiveringsmattan/matskålen. Bred ut färs, färskfoder, leverpastej, mjukost, belöningspasta, messmör eller vad din hund har för favorit. Sedan har du en perfekt sysselsättning. Ännu bättre om du lägger den i frysen. Svalkande och gott i sommarvärmen.
Hundskolorna
Hundskolorna7 månader sedan
Stort grattis till nybakade Snwk Nose Work instruktörer!

Idag har Pirre Andersson examinerat nyutbildad Nose Work instruktörer på Hundskolorna. Grattis till Malin Palm Friberg och Christina Sjöberg som gått utbildning hos oss och till Helen Sjölund som gått sin utbildning på You & Your Dog.
Stort grattis och lycka till framöver som certifierade Snwk Nose Work Instruktörer och Doftprovsdomare❣️
Hundskolorna
Hundskolorna7 månader sedan
HELGKURS I FREESTYLE & HTM MED JEANETTE BERGENSTAV

Är så glad att vi har fått möjlighet att bjuda in meriterade Jeanette Bergenstav till Hundskolorna för en underbar helg med Freestyle och HtM den 3-4 oktober.

Läs mer och anmäla här:
https://hundskolorna.se/produkt/freestyle-htm-helgkurs-3-4-okt/
Hundskolorna
Hundskolorna7 månader sedan
Vi söker 4 Projektekipage i Nose Work till vår examination av nya instruktör på måndag 6 juli kl 13,00. Din hund ska kunna eukalyptus, men ni behöver inte ha godkänt Doftprov.

Skriv nedan i tråden om du har möjlighet att vara med.
Hundskolorna
Hundskolorna7 månader sedan
TRYGGARE VALP

En kurs för dig som har en valp/unghund som du vill höja självförtroendet på. Det kan handla om hantering såsom kloklippning, att gå på olika underlag eller att möta något som är lite läskigt. Med trygga metoder ger vi dig verktyg att jobba vidare med. Vi använder boken "Blygerhundar" som inspiration.

https://hundskolorna.se/produkt/trygg-valp/
Hundskolorna
Hundskolorna är på Hundskolorna.7 månader sedan
Stort grattis till fina prestationer på vår Blåbärstävling idag. Så bra ni fixade det allihop trots värmen. Grattis igen 🤩. #blåbäragility #hundskolorna @ Hundskolorna