Agilitykurs Skövde – träna och ha kul med din hund

En agilitykurs i Skövde hos Positiva Hunden ger din hund en rolig och utmanande träning, under vilken den får röra på sig och använda sin kropp. Agility är en hundsport som går ut på att hunden till exempel hoppar över hinder, kryper under en vajer, balanserar på en stigbyggnad eller tar sig genom tunnlar. Detta kräver en god fysik och balans hos hunden, men det är också en utmaning för hundföraren som behöver guida sin hund genom banan på ett säkert och korrekt sätt.

Om du och din hund trivs med träningen, kan ni också ta nästa steg och tävla i agility. Agilitytävingar är inte bara en rolig och utmanande aktivitet, utan det är också bra för både hundens och din hälsa. Att motionera tillsammans med sin hund ger både fysisk och mental träning, och det stärker också bandet mellan er.

Om agilitykurs i Skövde

Positiva Hunden erbjuder olika typer av agilitykurser för olika nivåer – både för nybörjare och mer erfarna hundar och ägare. Våra tränare har lång erfarenhet av agility och vet vad som krävs för att hunden ska trivas och utvecklas på bästa sätt. Vi lägger stor vikt vid att hunden ska ha roligt och må bra under träningen, så att den gärna vill komma tillbaka till nästa träningspass.

Så om du vill ge din hund och dig själv en rolig och hälsosam aktivitet, kom och prova på våra agilitykurser i Skövde hos Positiva Hunden.

Anmäl dig och hunden till en agilitykurs

Du kan läsa mer om våra kurser och anmäla dig på vår hemsida. Vi ser fram emot att träffa dig och din hund!