Agilitykurs Skara – träna och ha kul med din hund

En agilitykurs i Skara hos Devoted Dog är ett utmärkt sätt att träna och ha kul tillsammans med din hund. Agility är en hundsport som involverar fysiska hinder som hinder, hoppa över hinder, krypa under vajrar, balansera på saker eller ta sig genom tunnlar.

Denna typ av träning är utmärkt för din hund eftersom att den får både fysisk och mental träning, samt förbättrar dess koordination, prestationsförmåga och balans. Och det är också ett utmärkt sätt att stärka bandet mellan dig och din hund.

Tävla i agility med din hund

Om du och din hund trivs med den här typen av träning och blir erfarna agilityutövare, kan ni också ta nästa steg och börja tävla. Att tävla i agility, eller i någon annan hundsport, är ett bra sätt att lära sig att vara en teammedlem med din vovve.

Om vår agilitykurs i Skara

Positiva Hunden erbjuder olika typer av agilitykurser för olika nivåer – både för nybörjare och mer erfarna hundar och ägare. Våra tränare har lång erfarenhet av agility och vet vad som krävs för att hunden ska trivas och utvecklas på bästa sätt. Vi lägger stor vikt vid att både hunden och ägaren ska ha roligt och må bra under träningen, så att hunden gärna vill komma tillbaka till nästa träningspass.

Så om du vill ge din hund och dig själv en rolig och hälsosam aktivitet, gå in på vår hemsida och läs mer om våra agilitykurser i Skara. Anmäl dig och din hund för att få en rolig och utmanande träning med Devoted Dog!