Agilitykurs Mariestad – hos Devoted Dog

söker du en agilitykurs i Mariestad? Kom då till Devoted Dog och träna hos oss! Vi har agilitykurser för boende i Mariestad med omnejd, i små fokuserade grupper. All vår träning är också anpassad efter varje individ – hund som människa.

Varför bör du i Mariestad träna agility med din hund?

Sporten agility, som går ut på att klara en hinderbana på tid, är en populär hundsport. Den är krävande för både ägare och hund – varför det är viktigt att lägga en bra grund och förståelse för att träna tryggt och säkert. Sporten är rolig och utmanande för såväl hundar som människor.

För den som inte är så intresserad av att tävla, är denna sport ändå ett bra val för dig som hundägare. En agilitykurs är en mycket rolig och givande aktivitet för dig och din hund, och som kommer att utveckla er båda tillsammans.

Om vår agilitykurs för boende i Mariestad

Vi på Devoted Dog erbjuder en mängd olika agilitykurser för alla nivåer, från nybörjare till erfarna. Genom att våra tränare är experter inom agility, får du som ägare de bästa förutsättningarna att din hund skall växa och trivas. Att din hund och du som ägare ska ha kul och må bra under träningen är viktigt för oss, eftersom en både positiv och givande träning, gör att din längtar efter nästa pass.

Så om du vill ge din hund en spännande och hälsosam aktivitet, besök vår hemsida och utforska våra agilitykurser i Mariestad. Anmäl dig och din hund för att njuta av en rolig och utmanande träning tillsammans med Devoted Dog.